Barchester_logo

 

Barchester Healthcare ápolókat keres otthonaiba

REGISZTRÁCIÓ

További információkért kérjük keressen minket

klara@pcqrecruitment.com

+36 30 461 3322

Barchester interjú Skype-on Január 26-án! 

 

Szeretem a munkámat a Barchesternél

Két évtizeden át a Barchester kinőtte magát az Egyesült Királyság legnagyobb és legmagasabb szintű minőségi gondozói otthonává-ezzel köszönetet mondva a náluk dolgozó személyzetüknek is! Szívből jövő érdekük mindig, hogy a csapatuk dolgozói jól érezzék magukat otthonaikban. Ők az egyetlen egészséggondozó ellátó az Egyesült Királyságban, akiket immáron hatodszor is elismert a Sunday Times “25 Legkiválóbb Nagyvállalat Munkái”, és az egyetlen cég, akik elszántan támogatják az üzleti nevelésben, az aktív fejlődés érdekében munkaerőiket.

Amit kínálunk
 • Az első díjat az NMC (National Midwifery Council), Ápolási és Szülésznői Tanács fizeti, hogy az ápoló jelentkezők gyorsabban megkapják a PIN számukat.
 • A Barchester egészségügyi ajánlatai az ápolóknak lehetőséget nyújt a kezdéshez, míg a folyamat az NMC-nél rendeződik, addig tudj dolgozni és tanulni a vezető ápolóktól.
 • Amíg az ápolók várnak a PIN számukra, addig fizetésük £6.50 – £9.00/óra, ami megfelel €9.08 – €12.57/óra- nak (napi jelenlegi árfolyam szerint számolva)
 • Akik már a cég ápolójaként dolgoznak, £12.5 – £14.50/óra, ami megfelel €17.46 – €20.25/óra-nak, de átlagban otthononként változóan £13.50/óra, ami megfelel €19.13/óra- (napi jelenlegi árfolyamon számolva)
 • Az ápolók 12 órás váltott nappali és éjszakai műszakokban dolgoznak, ez szintén otthononként változik.
 • A szerződéses órák 36-48 óra között mozognak, de van lehetőség extra munkaórákra is.
 • Étel ellátás, mikor dolgozol( illetve, mikor még nem dolgozol a cégnél, de elsőnek érkezel étel ellátás, ahol elérhető)
 • Fizetett szabadságra jogosultság: 210 óra/év
 • A Barchester fizeti az ápolók repülőjegyét beleértve egy bőrönddel( általában kb. 23kg), mikor jönnek az Egyesült Királyságba, illetve támogatásként £100-t visszatérítetlen összeget.
 • Nem számít melyik központ az ápoló helye, ideiglenes ellátásra van lehetőség helyet kapni bármelyik helyi panzióban (Bed&Breakfast), vagy ápolói házban. Ez egy ideiglenes időszak általában 8 hétig tart és otthononként változik, hogy melyik elérhető.
 • A lakhatási lehetőségeket figyelembe véve az ápolók fizetését előre fizetik, ha az ápoló talál megfelelő ingatlant, és a kauciót rendezni kell. Néhány helyen már előkészített elhelyezés van az ápolóknak, hogy más helyekre fogják szervezni az ápolókat, mikor megérkeznek. Az előre kapott úgynevezett előleget az ápolók fizetéséből fogják visszatéríteni a következő 6 hónapban.
 • Otthonoktól függően figyelembe veszik az ápolók ajánlatait, mikor megérkeznek hozzájárulnak £200-tal az Egyesült Királyságban, úgynevezett pénzfedezeti kezdő kölcsön (étel és Egyesült királysági Sim kártya). A maximum összeg, amit ápoló kaphat otthononként változó, illetve szintén a következő 6 hónapban a fizetésből visszatérítendő.
 • A hagyományos menete, mikor megérkezel, a PCQ és a Barchester találkozik veled és üdvözöl a repülőtéren, és elvisznekk a szállásodra még azon a napon, amikor megérkeztél.
 • Az ápolók megkapják az otthonok személyre szabott egyenruháját
 • A munkaadó segíti az ápolókat, hogy megkapják a bankszámla számukat és a National Insurance Numbert (NIN) Nemzeti Biztosítási Számot.
 • Ott lesz veled egy csapattag a központból, aki segíteni fog neked az első héten.
 • Ezután következik a bevezetés és a betanítási időszak, a munkáltató tudja, hogy minden ember különböző tudással rendekezik, ha külön idő szükséges ehhez igazodnak, de általában 4 hét a normál betanulási időszak, amely, szükség esetén több is lehet.
 • Az ápolói szerződés él a következő sikeres interjúig és az azt követő aláírásig, valamint míg a Barchester a dokumentumokat és papírokat visszaigazolja. A munka ajánlata tart, míg a megbízott ügynök elvégezte az összes igazolás ellenőrzését és hitelesítette a jelölt eredeti papírjait.
Skóciai otthonaink
Skócia gyönyörű ország, ellenálhatatlan festői vidék hegyekkel, völgyekkel, zöld mezőkkel, erdőkkel, egyenletlen tengerpartokkal a felvidéken, alföldje pedig gyönyörű szigetekkel tarkított az alacsony lépvidékeken Észak Keleten. Skócia barátságos és nagyszerűen élhető, építészeti örökségeiknek köszönhetően a történelemben akár kétezer évre is visszatekinthet.
A másik oldalon számos turista látványossággal találkozhat az öblökben (számos Skóciai játék itt jelent meg, melyek közül több ma is a legnagyobb és a leghíresebb), Whisky (meg tudsz nézni számos múzeumot, az előállítási folyamatról), családi történetek (szerte a világban több millióan vándoroltak el Skóciából, a nehéz 18. és 19. században) Gyönyörű helyek túrázásra, téli sportok űzéséhez. Az északi felvidéken meg lehet nézni a Loch Ness-i szörnyet is, és bárki megpróbálhatja levadászni, ha tudja…

Alexandra Court Care Home

Fairview House Care Home

Archview Lodge Care Home

South Grange Care Centre

Strachan House Care Home

Ochil Care Home

Highview House Care Home

Drummond Grange Care Home

Four Hills Care Home

Balclutha Court Care Home

Lochduhar Care Home

Mo Dhachaidh Care Home

Archview Lodge Care Home

Pentland View Care Home

Canmore Lodge Care Home

Első lépésként a legfontosabb, hogy  önéletrajza helyes legyen. Segítünk elkészíteni és megírni.

Segítünk a jelölteknek felkészülni minden típusú elbeszélgetéshez annak érdekében, hogy képes legyen a legjobb oldalát bemutatni a munkadónak.

A piacismeret lehetővé teszi számunkra, hogy magtaláljuk a legmegfelelőbb munkahelyeket az Ön számára.

Segítséget nyújtunk a regisztrációs folyamatban minden kedves jelöltünknek. Folyamatosan kapcsolatban állunk a helyi ápolói kamarákkal és meg tudjuk akadályozni az esetleges késedelmeket, valamint tudjuk segíteni a regisztrációt, hogy a lehető leghamarabb sikeresen regisztráljon.

Gondoskodunk róla, hogy minden jelöltet várja a reptéren vagy a munkáltató, vagy egy munkatársunk. Teljes körű támogatást nyújtunk az áttelepülés folyamatában érkezése után is. (Bankszámla nyitása, regisztráció a helyi adóhivatallal, stb.)

Az elmúlt 20 évben a Barchester kinőtte magát az egyedüli gondozói otthonná, mely az Egyesült Királyságban országszerte több, mint 200 egyedülálló gondozói otthonával, körülbelül 17000 csapattaggal gondoskodik 10000 emberről. A jövőben szünet nélkül egyenletesen folytatják növekedésüket. Az Egyesült Királyságban szert tett szilárd hírnév nem csak a kiválóságot a gondozásban, hanem a munkaerőbe való befektetést is mutatja.

Barchesternél a karrier lehetőségre való garancia képessé tesz kitartó szakmai fejlődést elérni, bármi is a tevékenységed!

Mióta nekiindultak, az elveik ugyan azok maradtak: minőségi környezetet biztosítanak az állandó lakóik gondozására, és az ő családjaiknak, a munkahelyeken jutalmaznak, ezzel is ösztönözve személyzetüket. Céljuk, hogy minden érintett, otthonaikban egy magával ragadó környezetben érezze magát!

Alapelvük szerint mindent szívesen tesznek, otthonaik sokszínűek, személyzetük sokrétű. A Barchester úgy áll dolgozóihoz, hogy szenvedélyesen végezzék munkájukat, jól felkészítik őket és fejlesztik karrier lehetőségeiket, így nem váltanak éveken keresztül. Ők elkötelezettek a munkájuk iránt és képesek büszkén kiállni magukért egy biztató fejlődés érdekében, mind személyesen, mind pedig szakmailag!

A Barchester elfogadja azokat az ápolói kollégákat, akik Magyarországon már más területen is dolgoztak ápolóként. A segítség az ő beiktatási programjukban hozzájárul ahhoz, hogy megértsd a normákat, a kultúrát, és a feltételeket a munkához az Egyesült Királyságban. A vezetőd fog személyre szabottan segíteni neked a munkamenetben, az elején, amíg teljes családtaggá nem válsz a Barchesterben.

Az oktatások elérhetőek, de nem kötelezőek

 • E-Learning- Elektronikus tanulási forma
 • Infekciókontroll
 • Szellemi kapacitás törvényei
 • Táplálás
 • Vérvétel és kanül helyes használata továbbképzés
 • Étel ellátás a munkahelyeden ( mikor megérkezel meghívnak egy étterembe, mikor még nem dolgozol, ahol lehetséges)
 • Automatikusan felvesznek a Nemzeti Munakvállalók Bizalmi Megtakarítása közé,National Employment Savings Trust (NEST)
 • Nyugdíj rendszer
 • Baleseti halál-és életbiztosítás
 • Hosszú ellátások, adományok
 • Kedvezményes árak edzőtermi tagság vásárlásához
 • Gyermekgondozási utalványok
 • Nyaralási kedvezmények
 • Mozi kedvezmények
 • Munkavállalói segély vonal
 • Nagy és-kisbevásárlási kedvezmények
 • Otthonoktól függ, hogyha jelentkezel emelik a fizetésedet, ha dolgozol munkaszüneti (Bank Holiday) napokon, illetve éjszakai premium és hétvégi extra fizetés is lehetséges.
 • A munkavállaló nyitott míg ápolóként elfogadnak az NMC-nél, és amíg nem kezdesz el dolgozni előzetesen regisztrált ápolóként( idős gondozóként), amíg várod a PIN számodat.
 • Egy speciális ügyfél fogja az újonnan képzett diákokat és ápolókat interjúvolni, de a tapasztalt ápolókat is szívesen látják.
 • A Barchester Egészséggondozási munkaadó hosszú időszakra keresi és alkalmazza az ápolóit, akik a munkájukban fejlődést szeretnének elérni.

Ezek azok az okok, amik miatt érdemes jelentkezned és aláírnod az időszakos szerződésüket!

Szeretem a munkámat a Barchester-nél

A karrieredben nincsenek határok, hogy milyen messzire tudsz eljutni, a Barchester hírneve fejlődik és segítik ápolóikat, biztosítják a klinikai önkormányzatnál a helyet, a magas szintű fejlődést és mesés karrier lehetőségeket támogatnak! A Barchester Egyesülete mindig fantasztikus előrejutási lehetőségeket nyújt ápolói számára.

Violeta képzett nővér Romániából, karrierjét a Barchesternél kezdte gondozóként. Ápolói tapasztalatát hamar felismerte és felbátorította magát, hogy megújítsa szaktudását egy tanfolyamon. Miután megkapta PIN számát – állandó kitartó munkájának köszönhetően 2014-ben elismerték Helyettes Vezetőnek!

“Ha a Barchester meglátja benned a potenciális jelöltet, akkor ők segítenek az előre jutásban, ha elég ambíciózus vagy, minden támogatást megkapsz tőlük. Szeretek a csapat tagja lenni itt az Overslade Házban. Elképzelni se tudtam, hogy kórházban dolgozzak, ahol emberek jönnek-mennek. Ez egy otthon, itt több személyes dolgot tapasztalhatsz meg. Gondozóként kezdtem a Barchesternél, ahol minden támogatást megkaptam, hogy elvégezzek egy tanfolyamot, ahol megkaptam a PIN számomat. A Barchester megad neked minden lehetőséget, ami szükséges a tanfolyamhoz, és hogy sikereket érj el. Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy nap vezető helyettes leszek, kinevetem és nem hiszem el neki. Stabil helyet szeretnék az Overslade-ben, de ki tudja még, hogy mit hoz a jövő…”

Az éveken keresztül elért eredmények sokasága is mutatja, de amire a leginkább büszkék az az egészséggondozásban elért “Sunday Times 25 Legkiválóbb Nagyvállalat Munkái” eredményük. Ezt a tekintélyes eredményt 2014-ben immáron hatodszor is elnyerték, a kivételes szavazóik, a Barchester dolgozói számára is nyújtanak egy különleges elismerést.