Díjmentes szállás az első 8 hétben

Teljes munkaidős szerződés 36óra/hetente
Fizetés £12 és £16/óránként
Repülőjegy
NMC regisztrációs díj térítése
IELTS nyelvvizsga térítése

Jelenkezzen most ápolónak

Anglia | Skócia | Észak-Írország | Wales

A jövőd itt van!

Vezető egészségügyi ellátók mint, a Barchester, Four Seasons Health Care vagy az Abbey Health Care keresnek ápolókat magán otthonaikba az Egyesült Királyságba!

Mik az alapkövetelmények?
  • Ápolói végzettség „Általános Ápoló”
  • Angol nyelv B2-es szintű ismerete
  • Jogosultság az NMC regisztrációra
Magán idősotthonok

Idősotthonok vagy gondozói otthonok, ahol az emberek hosszútávú ellátást és gondoskodást igényelnek. Tökeletes választás azoknak az ápolóknak akik kórházban dolgoztak és  stressznek voltak kitéve Hogy miért? A fizetés magasabb, mint bármelyik kórházban, az otthonok rugalmasabbak, felvesznek újonnan végzett, vagy kevés tapasztalattal rendelkezőket is. Követeléseik a klinikai ismeretekhez nem olyan magas, de a karrierlehetőségek ugyanúgy adottak, mint egy kórházban, különösen, ha az otthon egy nagyobb cég. Ha Ön egy barátságos személyiség  akkor 100%-ban úgy fogja érezni, hogy nem dolgozik egy otthonban. Az otthonoknak kiváló betanítási ütemtervük van. A kórházakban minden gyorsan történik, és szinte minden nagyon sürgős. Az angol nyelvi követelmények is magasabbak egy kórházban(haladó C1/C2). Az idős otthonokban úgy érezheti, hogy a családja mellett egy másik családot is talált.

Sikerült döntenie?

Ki tudja választani, hogy az Egyesült Királyság melyik városában szeretne élni?

Szeretne biztos lenni, hogy a megfelelő állásra jelentkezett?

Úgy gondolja/érzi, hogy az IELTS nyelvvizsga túl bonyolult?
Szeretne elsőre levizsgázni? (az IELTS-en)?
Nem tudja, hogy kihez forduljon és az anyagiak is problémát jelentenek?

 

 

Nem tudja, hogy kihez forduljon és az anyagiak is problémát jelentenek?
Megterveztük a legeredeményesebb IELTS nyelvi felkészítő programot ápolók számára!
Akiknek ajánljuk:

  • Szeretné megtanulni az angolt egészségügyi oldalról is
  • Szeretne folyékonyan írni és beszélni angolul
  • Szeretne egy jól felépített és gyors rendszerben tanulni
  • Rugalmas időbeosztásra van szüksége

Mostantól nem kell aggódnia az anyagiak miatt

Segítséget nyújtunk minden ápolónak!Ingyenes segítséget kínálunk a felvételi eljárásban, beleértve az interjúra való felkészülést!

Azok az ápolok akik a PCQ Recruitment által állásajánlatot kapnak, a legjobb angol tanárok készítik fel a listaárhoz(€20) viszonyított legalacsonyabb áron az IELTS nyelvvizsgára!
€2/Euró/alkalmanként

Ismerje meg Angliát
Minden részletről tájékoztatást nyújtunk, hogy el tudja kezdeni tervezni jövőjét. Segítünk kiválasztani a legjobb lehetőséget, ahol majd otthonosan érezheti magát. Bárhová is szeretne menni mind szakmailag, mind pedig pénzügyileg is jutalmazzák majd, célunk pedig, hogy megtalálja számításait és boldog legyen
Észak-Írország – A Titanic szülőföldje
. Észak-Írország egy egyedülálló ország. Az Ír Köztársaság szigetét osztja ketté. London csak egy óra repülés, mindössze £50-ért. Itt több kultúrát is megismerhet, csodálattal fogja fogadni, az emberek sokszínűségét. A legjobb az egészben, hogy a költségek (bérleti díj, villany, élelmiszer, stb) legtöbbször a londoni árakhoz képest fele annyi. Tökéletes hely azok számára, akik szeretnék, hogy a család vagy a barátok is csatlakozzanak a jövőben, így számukra is van lehetőség munkát találni, ugyanabban a városban, vagy akár ugyanazon a helyen, ahol dolgozik (takarító személyzet vagy konyhai személyzet).
Lenyűgözi Skócia – Látogasson el
Skócia nagyon hasonló Angliához. Támogatják a családokat és a párokat, azokat akik családalapítást terveznek. Ez az ország az, ami meg fogja változtatni mindenki életét.
Fedezze fel Wales-t
. Az ország 25%-a nemzeti parkká van nyilvánítva. Nézze meg az alábbi videót és megérti. Biztosak vagyunk benne, hogy ott szeretne majd élni.
Miért a PCQ Recruitment?
Nálunk választ talál kérdésire, akár azonnal.Ön kiválasztja, mi pedig kináljuk a lehetőségeket. Nem biztonságos? Sokan ezt fogják mondani Önnek,de céljait figyelembe vesszük és előnyben részesítjük. Továbbra is szeretnénk elnyerni mindenki bizalmát, mint az előző 1500 ápolónak, és ezt be is bizonyítjuk! Ledöntjük a falakat a jelölt és a munkaközvetítő iroda kapcsolatában. Mindenekelőtt az embert vesszük figyelembe. Az elmúlt 4 évben, mikor elkezdtük ápolók közvetítését,hogy megtalálják álmai állását, sikerült nem cégként, hanem egyénenként gátakat szabni,és ők mellettünk állnak a mai napig. Elkötelezettségünk, hogy olyat nem ígérünk meg, amit nem tartunk be. Minden világosan látható, és minden részét elmagyarázzuk a kitelepedési folyamatnak.

Több mint

azoknak az ápolóknak a száma akik, elégedettek a tőlünk kapott támogatással az elmúlt 12 hónapban!

Több mint

azoknak az ápolóknak a száma akik, a PCQ Recruitment által találtak állást.

Holnaptól

ÖN

is tervezheti jövőjét: karrier lehetőségek, nyaralások és minden más... kompromisszumok és költségek nélkül!

Hasznos információk

Szeretne egy tökéletes önéletrajzot? Mi elkészítjük Önnek!

Segítünk, hogy sikeres legyen az interjú a munkáltatóval

Regisztrációs folyamat az Egyesült Királyságban az NMC-nél

Az első, amit tennie kell, hogy ápolóként dolgozzon Nagy-Britanniában

Élet az Egyesült Királyságban

... Nagy-Britannia mindig tartogat meglepetéseket. Nyüzsgő városok magas életszínvonallal, nem véletlen, hogy az Egyesült Királyság az egyik kedvenc helye az ápolóknak!