PCQ Munkaközvetítő és Tanácsadó Iroda ápolókat toboroz az NHS Royal Surrey Megyei Kórházba, Guildfordba, az Egyesült Királyságba.

Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy részévé váljon az egyik legfejlettebb és legmodernebb kórháznak az Egyesült Királyságban. Állásinterjúk Budapesten. Ha szeretne részt venni, regisztrálja érdeklődését és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

KÓRHÁZ

A Royal Surrey Megyei Kórház a megye székhelyén Guildford külvárosában található. Ez egy modern kórház, ahol nagyszerű lehetőség van arra, hogy az Egyesült Királyságban fejlessze ambícióját és karrierjét. Egy speciális szájsebészeti, fül-gége gyógyászati és regionális onkológiai központja Surrey, Sussex és Hampshire megyéknek. A kórház szoros kapcsolatot tart fenn a közeli Surrey Egyetemmel és a munkavállalóknak lehetőséget adnak arra, hogy folytathassák tanulmányaikat. A kórház személyzetének többek között posztgraduális képzést is ajánlanak a kórház Education Center-ében, hogy fejlesszék képességeiket és tudásukat.

Royal Surrey Hospital középpontjában elsősorban a légúti terápia, a koszorúér-betegség kezelése, elektrofiziológia, a cukorbetegség és endokrin betegségek, gasztroenterológia, kardiológia, idősek cerebrovascularis részlege áll
 Foglalkoznak különböző műtéti eljárásokkal. Kiszakosodott részlegeik a felső tápcsatorna kezelés, urológia, elektív és trauma, mell, nőgyógyászat, hepatobiliaris, oesphageal, ENT és szájsebészeti klinika
Ez a második legnagyobb onkológiai központ az Egyesült Királyságban
Rendelkezik egy 28 ágyas intenzív osztállyal is

ELKÖTELEZETTSÉG: Elkötelezettek amellett, hogy egy megfelelő légkört biztosítsanak alkalmazottaiknak. Mindig figyelnek és keresik a lehetőségeket, hogy javítsák és ha szükséges frissítsék szabályaikat és az eljárásokat.

BÁTORSÁG: Bátorítják a személyzetet, hogy a beteg szószólója legyen és jelezze ha bármi ok lehet aggodalomra.

RÉSZVÉTEL: Bevezettek egy havi felvételi értékesítést központonként, ahol fejlesztik és felértékelik a személyzet empátia szintjét, az együttérzést, valamint felmérik a számokkal való és szöveges munkaképességet.

KOMPETENCIA: A számos kompetencia dokumentum mellett, amik a regisztrált ápolók, szülésznők, orvosok és a szülészetidolgozók részére vannak kialakítva, a kórház kifejlesztett egy új kompetencia dokumentumot kifejezetten az egészségügyi asszisztensekre szabva.

KOMMUNIKÁCIÓ: A megbízható kommunikációs rendszert az úgynevezett SBAR/ISOBAR rendszert használják a személyzet mellett felnőttek, gyermekek, fiatalok és a terhes nők számára hasznos információkkal.

Egészségügyi angol nyelvoktatás
Segítségnyújtás a szállás keresésben (megérkezése után kap £900-ot, ebből £450 térítendő vissza az első fizetésből)
Repülőjegyét fizetik
Tiszta, világos és kellemes ebédlő különféle ételekkel csökkentett áron
Costa Kávézó
Marks & Spencer üzlet
•Optimális üdvözlő csomag, információs anyagokkal
 Lehetőség a repülőtéren való üdvözlésre
Szervezett ismerkedési találkozók az új alkalmazottaknak
Mentor program (próbálják párosítani az új alkalmazottakat egy ugyanolyan nemzetiségű munkatárssal)

DÍJAZÁS ÉS FELTÉTELEK – a szokásos munkahét 37.5 óra, a hozzáférés a NHS nyugdíjrendszeréhez, kiváló feltételeket biztosítva az éves szabadságra és még több.

SZABADSÁG – NHS munkavállalók jogosultak 27 nap szabadságra plusz 8 ünnepnapra egy évben. 5 év után a szám eléri a 29 napot, és 10 év munkaviszony után a munkavállalók 33 nap szabadságot kapnak évente a 8 ünnepnap mellett.

KÉPZÉS ÉS FEJLESZTÉS – Minden munkavállalót arra ösztönzik, hogy készségeiket és életpályáikat fejlesszék a számos kórház által szervezett tevékenységeken keresztül.

JOBB KÖRNYEZET – Az NHS felismeri az egészséges munka és magánélet egyensúlyának fontosságát, és igyekszik csökkenteni a stresszt, növelni a motivációt és a termelékenységet a munkavállalók körében.

CHILDCARE – A gyermekgondozási körülmények is fontosak az NHS-nek. Utalványt ajánlanak gyermekgondozásra, információt gyermekgondozási szolgáltatásokról a munkahelyen, valamint nyaralási programokat gyermekeknek, segítségnyújtást és tanácsadást.

KINDERGARDEN – Magánóvoda 86 férőhellyel 5 évesnél idősebb gyermekek számára.

• Kezdő lakáskölcsön – A lakás kedvezmény célja, hogy segítsen vásárolni egy házat a munkahely közelében.

• NHS “Bringázz a munkába” alaptőke, amely lehetővé teszi a munkavállalók részére, hogy megtakarítsák akár 48% -át egy új kerékpár árának.

• Sport és Társadalmi Klub: Belépő csak a tagok számára. A klubban található egy bár, egy biliárd terem, egy csendes szoba, nagyképernyős TV, mely egész évben elérhető tagjai számára.

• Edzőterem – Egy teljesen felszerelt edzőterem a kórházi személyzetnek.

• Kedvezmény a legtöbb edzőteremben Guildford területén.

• Kiegészítő terápiák –  Számos kiegészítő terápia, beleértve Craniosacral, aromaterápia, shiatsu masszázs és kiropraktika.

• Kínai orvoslás, beleértve egy akupunktúrával foglalkozó magánklinikát.

• Gyógyszertári szolgáltatás.

• Svédasztalos kávézók és éttermek a kórházban.

• Kedvezmények szemészeti vizsgálat és szemüveg vásárlás részére.

• NHS készpénz szolgáltatás – bankkártyáról.

• Big Yellow Box – kedvezmény.

• Kedvezmény a fodrásznál a Guildford Fodrászatban (Hairdressers in Guildford).

• Járművek javítása és karbantartása.

GUILDFORD

Guildford Surrey megye székhelye, valamint a közigazgatási központja Közép és Délkelet-Angliának.

A város 27 mérföldre (43 km) található Londontól délnyugatra, félúton Portsmouth és a főváros között. Guildford egy nyüzsgő angol város macskaköves főutcával, üzletekkel és bevásárlóközpontokkal. A helyi nevezetességek mellett péntekenként és szombatonként nagy vásárok is látogathatóak.

Guidlford

REGISZTRÁLJA ÉRDEKLŐDÉSÉT